Har i dag varit hos travtränare Wiklund i Kovland & fotograferat både kallblod, varmblod och en Ardenner. Bilder & stamtavlor dyker upp så småning om.

Jag tackar för en mycket trevlig förmiddag hos Wiklunds, med kaffe, gott fika och många skratt! Josefin och jag delar dessutom hundintresset då vi har varsin Grand Danois!

Hann bara hem för att skyffla i mig lite käk och sedan ta bilen till Matfors Ryttarförening för kvällstävlingarna. I kväll var det ponnyerna som skulle inta banan. Först ut var en otroligt söt Shetlandsponny vid namn Trolle, ensam i kat. A.

Matfors är en trevlig plats i kvällssolen, mycket publik och trevlig stämning. Tyvärr tog klasserna väldigt lång tid, jag stannade bara tills första klassens sista startade i kat. D. Sen styrde jag kosan hemöver.

Ska tillbaka igen i morgon för storhästarna!

Over and out!