Dags för mig att spräcka nollan i bloggen också. Jag är ännu inte så välpresenterad på häststam, men jag ska försöka ändra på detta. Maria Thoor var namnet och jag intresserar mig mestadels för kallblodsraserna med Nordsvensk som specialitet.

För kallblodsfrälsta är antalet arrangemang något begränsat. Det är inte som för ridhästar där man kan åka och titta på minsta lilla dressyrtävling och få se hur många fina hästar som helst. Men så här års är det rena paradiset för sådana som mig, det är dags för Sommarpremieringarna!

Imorgon åker jag på ponnypremieringarna i Valla (Linköping) och på söndag blir det en tur till Hargs gård utanför Kisa för att titta på kallblod. Jag hoppas kunna ta många fina bilder, även om jag är lite (läs mycket) amatörmässig i mitt fotograferande. Sen rullar det på och jag hoppas kunna åka till Sonstorp, Jälla och någon av smålandspremieringarna också. För att inte tala om den stora höjdpunkten för året – RiLa häst.

Drömmen vore att hinna med betydligt mer än så, jag skulle så gärna vilja åka till Wången och se anläggningen och premieringen där. Men det där med tid och prioriteringar är ju ett kapitel för sig…