Vi har nått en milstolpe och det är nämligen 150,000 hästar i våran databas! När man tänker på det är det egentligen helt sjukt att här sitter vi på våran fritid och lägger ner så mycket tid och energi för att vi ska bli så komplett som möjligt, sakta med säkert fortsätter vi bakom kulisserna och mot nya mål som är 200,000 hästar och 15,000 bilder!

Tack alla som bidrar med information och bilder! Utan er – inget häststam!

För övrigt har vi hunnit varit ute på lite turné med förmodligen våran käraste ägodel – kameran.

Drog med mig kollegan och vännen Maria Lilja och åkte till Örnsköldsviksortens Ryttarklubb för hästdressyr där vi täckte upp varsin bana ett tag. I princip alla ekipage fastnade på bild förutom sista MsvB-klassen. Många fina hästar fick man se, dressyr må vara segt och långdraget för en fotograf men vackra, välridna hästar och trevliga ritter njuter man av en sån dag också, regnet som öste ner på morgonen försvann efter en stund och solen tittade fram, allmänt trevlig dag!

Scarlett O’hara – Peter Nordlander